Mou-te per l´esperança

FINALIZADO
El 19/11/2016 en
Carrer de Ramon Albó, 41 - 57 8027 Barcelona Ver mapa
465,00 €
RECAUDADOS
COMO DONATIVOS
aportados a estas causas/fundaciones
FILA CERO
Deseo aportar mi Granito de Arena directamente, en forma de donativo
a las siguientes fundaciones/programas de ayuda FEDER
Categoria:
deportes
Horario:

09:00

Fecha:

19/11/2016-09:00 - 19/11/2016-14:00

Colabora con:
FEDER

Descripción

(Si tienes cualquier duda a la hora de realizar tu inscripción ponte en contacto con nosotros en el 932056082 o escribiendo a catalunya@enfermedades-raras.org)

El 19 de novembre de 2016, la Federació Espanyola de Malalties Minoritàries (FEDER), Delegació de Catalunya,  organitzarà a Cotxeres de Borbó (Plaça Carmen Laforet),  la I Edició "Mou-te per l´Esperança", amb l´objectiu de sensibilitzar sobre aquestes patologies a traves de l´esport i passar un dia divertit en familia.

En aquesta activitat podreu gaudir d´una Masterclass de Ioga i Zumba, a més de circuits esportius infantils, taller de risoteràpia i jocs a la piscina.

També comptarem amb un sorteig solidari de productes tecnològics Garmin, un cap de setmana per a dues persones i inscripcions gratuïtes al gimnàs Duet Sport.

PROGRAMACIÓ

 

9h a 10h RECEPCIÓ, obertura d´inscripcions i lliurament del Welcome pack de l´esdeveniment (motxilla amb diferents productes i marxandatge de regal)

10h PRESENTACIÓ de l´esdeveniment.

10: 15h MASTER CLASS de Ioga Dinàmic

11: 15h SESSIÓ de risoteràpia.

11: 45h ACTE de sensibilització i primer SORTEIG solidari.

12h MASTER CLASS de Zumba i SESSIÓ de circuits esportius infantils

13: 15h CLAUSURA de l´esdeveniment i SORTEIG final. Obertura de la PISCINA LÚDICA amb jocs infantils on tots els participants estaran convidats.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

El 19 de noviembre de 2016, la Federación Española de Enfermedades Raras (FEDER), Delegación de Cataluña, organizará en Cotxeres de Borbó (Plaça Carmen Laforet) la I Edició “Mou-te per l´Esperança”, con el objetivo de sensibilizar sobre estas patologías a través del deporte y pasar un día divertido en familia.

En esta actividad podréis disfrutar de una Masterclass de Yoga y Zumba, además de circuitos deportivos infantiles, taller de risoterapia y juegos en la piscina. 

También contaremos con un sorteo solidario de productos tecnológicos Garmin, una escapada para dos personas e inscripciones gratuitas al gimnasio Duet Sport.

PROGRAMACIÓN

 

9h a 10h RECEPCIÓN, apertura de inscripciones y entrega del Welcome pack del evento (mochila con distintos productos y merchandising de regalo)

10h PRESENTACIÓN del evento.

10:15h MASTER CLASS de Yoga Dinamic

11:15h SESIÓN de risoterapia.

11:45h ACTO de sensibilización y primer SORTEO solidario.

12h MASTER CLASS de Zumba y SESIÓN de circuitos deportivos infantiles

13:15h CLAUSURA del evento y SORTEO final. Apertura de la PISCINA LÚDICA con juegos infantiles donde todos los participantes estarán invitados.

 
CON LA COLABORACIÓN DE:
 colaboraciones-feder

Compartir

Comparte este evento con tus amigos para que lo conozcan y te acompañen

Comentarios

Inicia sesión o regístrate para poder dejar tus preguntas u opiniones

compartir-email


jjgj

compartir-email


Bon dia, voldria saber quin preu té la entrada aquestes activitats del 19 de novembre. Sóc sòcia del

compartir-email

Admin


prueba

compartir-email

Pérez Lomba


Esto es una prueba